PRODUKTER

BRÖLLOP


Vi börjar såklart alltid med en kostnadsfri konsultation (i studion) där vi går igenom våra paket med er i detalj och lyssnar på 

vad Ni önskar. Vi lägger sedan upp en plan som vi aktivt följer under er stora dag..

Ring eller mejla oss för prisförslag.

FOTOPAKET GULD HELDAG

  • Fotograferingen börjar vid Era förberedelser på morgonen, med parets håruppsättning, sminkning och fotografering med familj och vänner.
  • Fotograferingen under vigselceremonin.
  • Porträttfotograferingen planerar vi in när Ni önskar den. Utomhusfotografering om vädret tillåter annars ser vi till att ha en plan B. Vi tar fram ett par förslag av fotograferingsmiljö och det gör att ni får en större variation av stilar på era bröllopsbilder.
  • Fotograferingen fortsätter sen under kvällens festligheter med att skära tårta, dansa första dansen, mingel och dans fram till midnatt.

FOTOPAKET SILVER HALVDAG

  • Fotograferingen börjar under vigselceremonin.
  • Porträttfotograferingen planerar vi in när Ni önskar den. Utomhusfotografering om vädret tillåter annars ser vi till att ha en plan B. Vi tar fram ett par förslag av fotograferingsmiljö och det gör att ni får en större variation av stilar på era bröllopsbilder.
  • Fotograferingen fortsätter i festlokalen och fångar de viktigaste detaljerna under middagen.PORTRÄTT 90min

  • Porträtt paket består av själva porträttfotograferingen på Er och följe om Ni önskar det.
  • Vi planerar in efter era önskemål och tar fram ett par förslag av fotograferingsmiljö vilket gör att ni får en större variation av stilar på era bröllopsbilder.

Barn & Familj


Här ingår även en kostnadsfri konsultation (via telefon) och tillsammans bestämmer vi dag och paket för att fotograferas ute eller i studion.


LIFESTYLE

Fotografering ink. ca 20 digitala bilder ingår i priset. Vi tar bilder på hela familjen, och även några enskilda portrait. 

Är du gravid, så kan du även boka fotografering eller få vackra bilder på dig och din partner.BEBISFOTOGRAFERING

Vi fotograferar ert barn/bebis i studion och räknar med små pauser.

Baspaketet gäller fotografering ink. ca 15 digitala bilder. 

DOP

Vi fotograferar i kyrkan när barnet döps. Efter dopet tar vi flera bilder med barnet och familj. Film finns även som tillägg om det önskas. ca 120min Företag 


Under första mötet som är kostandsfritt går vi igenom era önskemål och sedan får ni en offert ifrån oss. Vi går vi igenom planeing och struktur in för vad som skall filmas eller fotograferas beroende på hur pass utvecklat projektet är.

PERSONALFOTO

Vi erbjuder personalfotografering i studio eller på arbetsplatsen. Om vädret tillåter kan vi även ta ett par bilder ute i naturen.

Vi kan även erbjuda ett system för gruppfoto där vi redigerar in nyanställda i det befintliga gruppfotot. 

VERKSAMHETSFOTO

Vi fotograferar och filmar er verksamhet med högupplösta flygbilder och video med drönare. 

FÖRETAGSREKLAM

Vi filmar, fotograferar, och skapar digital reklam för små och stora företag. Vår

affärsidé bygger på digital reklam och marknadsföring.